flag-hu flag-en

1. sz. Szakmai Egység Bolyai Gyermekotthona

1.	sz. Szakmai Egység Bolyai Gyermekotthona

Gyermekotthonunk (1023 Budapest, Bolyai utca 11.) Budapest II. kerületében található, a Rózsadomb alján. Az épület műemlékvédelem alatt áll, melyet Alpár Ignác építész tervezett családja számára 1903-ban. 1969 óta működik Gyermekotthonként.
Az intézménynek jó a megközelíthetősége. Tömegközlekedéssel a Nyugati Pályaudvar buszmegállójából a 91-es a 191  és a 291-es busszal, valamint a Moszkva térről a 91-es busszal juthatunk el az intézménybe. 

A Gyermekotthonban 30 fő ellátását tudjuk biztosítani férőhelyszámunk alapján. 0-18 éves korig. Különleges szükségletű gyermekek ellátást biztosítjuk, integrált nevelés során.
 A három családi csoport otthonosan berendezett környezete a gyermekek igényeit maximálisan kiszolgálja. A szépen berendezett, harmonikus lakóterekben a gyermekeknek lehetőségük van a nyugodt tanulásra, elvonulásra, játékra és nem utolsó sorban a kikapcsolódásra, valamint a közös tevékenységekre. A rugalmas napirend lehetőséget ad minden gyermek számára, egyénisége, egyéni érdeklődési köre kibontakoztatására, a csoportok egyéni arculatának megvalósítására. A teraszos kialakítású udvar lehetőséget ad a sportolásra, kikapcsolódra, aktív pihenésre. Terápiás madárházunk örömmel fogadja az érdeklődőket, óvodás, iskolás csoportokat.

Elérhetőségek

Szakmai egység vezető: Tóth Erzsébet
Cím: 1023 Budapest, Bolyai u. 11.
Telefon: +36 1 438 0213
E-mail: szakmai.vezeto.bolyai@bolyai-gyermekotthon.hu

Mobil: +36 20 369 36 84

 

 

Vissza a főoldalra

Számítunk Önre 2019-ben is!

1%

Gyermekotthonunkban Élő Gyermekeink Jövőjéért Alapítvány