flag-hu flag-en

2. sz. Szakmai Egység Breznó közi Gyermekotthona

2.	sz. Szakmai Egység Breznó közi Gyermekotthona

A Breznó közben működő Gyermekotthonunk (1118 Budapest, Breznó köz 10-12.) Budapest szép környezetében a Sas-hegy lábánál található, 2009. december 1.-én kezdte meg működését. Az intézmény jól megközelíthető, tömegközlekedéssel a Szél Kálmán térről a 61-es és 17 –es villamossal érhető el.

A Breznó közben működő gyermekotthonunkban 30 fő ellátását tudjuk biztosítani, 0- 24 éves korig, férőhelyszámunk alapján. Speciális és különleges szükségletű gyermekek ellátását biztosítjuk integrált nevelés formájában.

Az otthon felújított, akadálymentesített épülete, melegséget, családias légkört áraszt. Három családi csoport biztosítja a lehetőséget a személyre szabott egyéni figyelemre, a gyermekkor örömteli megélésére. Konditerme, tornaszobája, kisebbeknek, nagyobbaknak egyaránt biztosítja a lehetőséget a mindennapi aktív kikapcsolódásra. Udvara műfüves sportpályával rendelkezik. Kialakított kerékpárműhelye, a sportolás mellett a barkácsolásra, szerelgetésre ad lehetőséget. Konyhakertjei a tapasztalás útján történő tanulást segítik.

Nagykorúvá váló fiatalok számára utógondozói ellátást biztosítunk, melynek feltétele a szoros együttműködés az egyéni keret megállapodás mentén.

Elérhetőségek

Szakmai egység vezető: Mucsi Krisztina
Cím: 1118 Budapest, Breznó köz 10-12.
E-mail:szakmai.vezeto.brezno@bolyai-gyermekotthon.hu

Mobil: +36 20 493 9389

Vissza a főoldalra

Számítunk Önre 2019-ben is!

1%

Gyermekotthonunkban Élő Gyermekeink Jövőjéért Alapítvány